Een keramische vloertegel van Sorrento Ceramiche is uitermate geschikt voor intensief gebruik.  Onze tegels zijn in matte- en glanzende kleurstelling uit voorraad leverbaar en worden in eigen beheer in Italie geproduceerd.

Uiteraard is elke SC voorzien van een Europese Certificering met uitstekende garantievoorwaarden.

Doordat een keramische tegel niet is gemaakt  van marmer of natuursteen, is de prijsstelling van zo’n prachtige, keramische  ( plavuizen ) vloer ten opzichte van een marmeren vloer zeer interessant. ( lees voordelig ).

Een keramische vloer is een uitstekend alternatief voor huisbezitters die voorkeur geven aan kwaliteit en luxe voor een betaalbare prijs.

Wilt u meer weten over de ongekende mogelijkheden die ons product biedt?  Benieuwd naar formaten en prijzen?

Klik op de button ” Dealers” voor een speciaalzaak bij u in de buurt!

Leave a Comment