Dealer Worden?

Home » Blog » Multimedia » Dealer Worden?

Onze producten zullen in NL uitsluitend verkocht worden via speciaalzaken. In november 2014 wordt gestart met het selecteren en aanstellen van de eerste dealer bedrijven.

Elke dealer heeft, afhankelijk van zijn lokatie, exclusieve verkooprechten voor het totale productaanbod. Doordat wij zelfstandig produceren en importeren kunnen wij ” Sorrento Ceramiche” wand- en vloertegels zeer concurrerend aanbieden. Bent u professional en wilt u meer te weten komen over onze uitstekende voorwaarden? Wilt u nader kennis maken met onze firma, onze werkwijze, filosofie en prachtige producten ? Neem dan kontakt met ons op!

SORRENTO CERAMICHE NEDERLAND

400-200-black-gold

 

 

 

Bezoekadres showroom: Markerkant 10-132B te Almere

+31-(0)36 – 521 20 58

+31-(0)6-857 13 463

info@sorrento-ceramiche.nl

Leave a Comment